Links

GBTA promotiefilm

mijn idee

GBTA in het nieuws

Like us on Facebook voor het laatste nieuws

Bouwkundige sites

Bouw Besluit Online
Omgevingsloket

Volg GBTA:

facebook twitter linkedin youtube

Advisering & Bouwbegeleiding

Voor de particuliere en de zakelijke opdrachtgever verzorg ik advisering en bouwbegeleiding. Ik begeleid alle gewenste projecten, waaronder het nog te bouwen woonhuis of adbo, verbouwingen van woningen of adboen, aanpassingen minder valide woning en (kleinschalige) projectontwikkeling. Dus ook uw project.

Ik kan voor u controleren of alles op de juiste wijze wordt uitgevoerd. Een hoogwaardige uitvoering zorgt immers voor een meerwaarde van uw woning. Verder regel ik alle lastige details voor u, die bij het bouwen horen en begeleid ik u probleemloos naar de oplevering. Dat alles tegen zo laag mogelijke kosten en met zo hoog mogelijke kwaliteit. Hierdoor bespaart u tijd, kosten en ergernis.

Afhankelijk van uw kennis en ervaring met bouwen kunt u kiezen voor verschillende soorten begeleiding. U kunt kiezen voor begeleiding bij een bepaald onderdeel, een combinatie van onderdelen of voor totale bouwbegeleiding.

Indien noodzakelijk verzorg ik alle rapporten zoals sondering-, milieu- en geluidsrapporten, (verkennend) bodemonderzoek e.d.

Verstandig investeren in deugdelijk advies verdient zich altijd ruimschoots terug!