Links

GBTA promotiefilm

mijn idee

GBTA in het nieuws

Like us on Facebook voor het laatste nieuws

Bouwkundige sites

Bouw Besluit Online
Omgevingsloket

Volg GBTA:

facebook twitter linkedin youtube

Overige Werkzaamheden

Aanbestedingen

Heeft u geen enkel idee welke aannemer u voor uw plannen wilt uitnodigen voor het maken van een offerte, dan kan ik u helpen deze keuze te maken. Zo kan ik na het vervaardigen van de benodigde stukken, zoals een bouwtekening(en) en werkomschrijving de aannemers selecteren en desgewenst een aanbesteding voor u regelen.

Kostenramingen

Globale kostenramingen geven een goede indicatie van welke kosten u moet uitgaan voor de realisatie van uw plan. Dit kan handig zijn als u eerst uw financiën wilt regelen bij de bank, vóórdat u de werkelijke aanvraag wilt doen bij de gemeente.

Planningen

Het maken en uitwerken van globale planningen behoort tevens tot de werkzaamheden van GBTA. Ik kan een inschatting maken hoeveel tijd benodigd is voor de uitvoering van uw plan, vanaf de offerte tot en met de oplevering. Hiermee krijgt u een goed beeld wanneer u welke werkzaamheden kunt verwachten.

(kleinschalige) Projectontwikkeling

Heeft u een braakliggend stuk grond of een oude schuur waar u woningen wilt bouwen, dan kunt u ook voor projectontwikkeling bij mij terecht. Wij informeren bij de gemeente welke mogelijkheden er zijn en werken daarna uw plannen verder uit. Tevens verzorgen wij alle benodigde rapporten ten behoeve van de vergunningaanvraag.