Over GBTA

Bureau met een gezicht

Het voordeel van GBTA is dat u alleen met mij aan tafel zit. In principe voer ik de (teken-) werkzaamheden alleen uit. Voor de drukkere tijden heb ik een netwerk van tekenaars die mij kunnen bijstaan. Het contact met u loopt echter altijd via mij, wat de kans op vergissingen verkleint. Enthousiasme

Een belangrijke drijfveer van mijn bureau is de passie voor bouwen en de gedrevenheid om een bouwplan zo goed mogelijk uit te werken. Hierdoor komt u tijdens de uitvoering nooit voor verrassingen te staan. Ik verzorg met evenveel enthousiasme zowel de plannen voor kleine verbouwingen als ontwerpen voor geheel nieuwe woningen.


 

Allround

Bij GBTA kunt u terecht voor alle werkzaamheden die gerelateerd zijn aan het uitwerken van uw plannen. Als de werkzaamheden niet door mijzelf uitgevoerd kunnen worden dan heb ik een breed netwerk met adviesbureaus. Alles wordt door mij gecoördineerd, zodat u daar geen extra werk aan heeft.

 

 

 

 

Ervaring

Mijn “roots” liggen in de bouwwereld. Als kleine jongen stond ik al op de bouwplaats om mijn vader te “helpen”. Door 20 jaar werkzaam te zijn geweest bij meerdere architectenbureaus en een bouwbedrijf en sinds 1 februari 2010 als zelfstandige heb ik een brede ervaring op kunnen doen. Het voordeel hiervan is dat ik een geheel eigen werkwijze heb kunnen ontwikkelen. Uw plannen moeten immers niet alleen creatief zijn, maar ook uitvoerbaar zijn tegen normale kosten. 

Creatief en functioneel

Vanzelfsprekend staat u als opdrachtgever centraal. Met mijn kennis en ruime ervaring kan ik u wijzen op de verschillende mogelijkheden. Dit zowel op creatief als functioneel vlak. Zaken die u misschien over het hoofd heeft gezien of oplossingen waar u wellicht zelf nooit aan heeft gedacht.Scherpe tarieven

Doordat u alleen met mij afspraken maakt en de kans op vergissingen daardoor kleiner zijn kan ik u scherpe tarieven aanbieden. Uiteraard krijgt u wel alle kennis en service die u van een vakkundig tekenbureau mag verwachten.